box icon

Despre noi

Scurtă descriere

sam&rrr este o companie de software şi consultanţă în domeniul IT fondată în anul 2009. Deşi înca nu avem "istorie", avem clienţi multumiţi de serviciile de calitate pe care le oferim. Nu puteam atinge un astfel de nivel fără experienţa de zeci de ani în domeniul IT al angajaţilor nostri.

Suntem producători de software cu produse software înregistrate la ORDA, care pot fi livrate sub forma unor licente dar care le putem customiza pentru solicitări suplimentare ale clienţilor nostri.

Un parteneriat vechi cu Oracle ne dă posibilitatea să avem o deschidere către orice solicitare din cele peste 9000 de produse software ale "fratelui nostru mai mare".

Doriţi mai multe detalii? Contactaţi-ne !

Cu ce vă putem ajuta?

  • Dezvoltăm şi implementam soluţii informatice care să utilizeze tehnologiille web.
  • Propunem sisteme informatice puternic customizate, orientate către fiecare client.
  • Baze de date relationale capabile să gestioneze un volum mare de date, gestionate prin sisteme informatice cu conexiuni cat mai apropiate de utilizatorii finali, şi cu module de business inteligence pentru management.
  • Utilizăm instrumente moderne (tabletă, smartphone sau alte terminale), cu aplicatii native pentru orice dispozitiv, ce cresc eficienţa utilizării unor produse informatice.